Over ‘Gemorste koffie en andere verhalen’

In al die jaren dat ik nu rijles geef heb ik heel veel meegemaakt. Op de weg. In de lesauto. Met leerlingen.
Ik heb veel leed gezien, veel geluk, veel tranen en zoveel andere menselijke emoties. Dat maakt mijn werk mooi. Dichtbij de mensen. Dichtbij de echte mens.

Het werk waar heel veel mensen niet aan zouden moeten denken is voor mij dagelijkse bezigheid enĀ  minder saai dan velen denken.
Dat het werk toch tot de verbeelding spreekt blijkt uit de vele vragen die ik krijg over mijn vak en het plezier waarmee men mijn geschreven gebeurtenissen leest.

Zo vaak is mij gevraagd of ik alle verhalen die ik her en der op internet publiceerde eens wil bundelen. Dat tracht ik met mijn nieuwe boek te gaan doen. Alle belevenissen van de pakweg afgelopen 15 jaar komen voorbij.
De titel van het boek heet ‘Gemorste koffie en andere verhalen’ en neemt je mee in het leven van instructeurs, kandidaten, ouders, examinatoren en collega’s, maar vooral in het leven van jouzelf.

Dit boek kan slagen en is geslaagd als je bij dit boek iets kunt voelen.
Of ik geslaagd ben bepaal jij en mag je mij laten weten. Door mij persoonlijk te berichten of door het boek te bestellen.

Wil je het boek alvast (voor)bestellen?

Veel leesplezier met alle conceptverhalen.

Olaf Boezelijn

C.N. Dit boek is een concept, dus elk verhaal kan nog gewijzigd worden. Uit mijzelf of door de kritische kanttekeningen van mijn lezers.
Geef gerust je ongezouten commentaar op deze verhalen. Ik kan er alleen maar van leren.
Ik tracht de verhalen ook tijdens het schrijven verder te ontwikkelen. Jij mag hiervan getuige zijn.

update: 24 juli 2012:
Inmiddels zijn alle verhalen die door iedereen gelezen mogen worden gepubliceerd. Een andere selecte groep krijgt binnenkort ALLE verhalen te lezen.
Wil je dit boekje hebben? Bestel ‘m dan voor!

Facebook: http://www.facebook.com/OLJBoezelijn
Twitter: @boezelijn
Email: olafboezelijn@gmail.com